top of page
  • Writer's pictureFokko Rijkens

OPENING ATELIERROUTE

Actueel

Noordenveld in teken ‘Cultuur en Natuur’

13 mei 2014

RODERWOLDE – Cultureel Noordenveld stond zaterdag en zondag in het teken van de Open Atelier Route Noordenveld die dit jaar ‘Cultuur en natuur’ als thema had. Verkuno had ook dit jaar een prachtige fietsroute langs elf locaties in de gemeente samengesteld. Deelnemende kunstenaars dit jaar waren Rolf Smit, Alfred Oosterman, Marijtje van der Veen, Maxelant Harmsze, Rianne Kooijman, Jolande van Luijk, Ansje van den Muyzenberg, Fokko Rijkens, Maryke Wiegers, Ad Breedveld, Marleen van Engelen, Joke Klaveringa, Marjan Huizing, Thea Hoek en Johanneke Dun. De opening vond zaterdagmorgen plaats bij Fokko Rijkens in Roderwolde (FOTO). Naast het bekijken van de werken van de verschillende kunstenaars waren er op diverse plaatsen side-events georganiseerd. Bovendien konden mensen die alle ateliers bezochten een kunstwerk naar keuze

bottom of page