top of page
  • Writer's pictureFokko Rijkens

IMMANENCE -Pictura/Groningen

31 Hedendaagse Europese Realisten in Groningen 19Maart-30April

Van 31 Europese Realisten is in Pictura/ Groningen vanaf zondag 19 Maart- 30 April het werk te zien.

De in Berlijn en Praag gevestigde Galerie SELECTED ARTISTS van Uwe Goldenstein laat voor het eerst Nederland kennismaken met zijn kunstenaars in combinatie met 6 Nederlandse Realisten Er zijn kunstwerken te zien van gerenommeerde Europese kunstenaars zoals: Adam Magyar (Hongarije), Juan Béjar (Spanje) en Heiner Altmeppen (Duitsland), die op een bijzondere en hedendaagse manier het Europese Realisme vormgeven..

De werken van de 31 kunstenaars zijn door het hele historische pand(1831) van Pictura te zien.

Tijdens de gehele expositie zijn er rondleidingen gegeven door de deelnemende kunstenaars uit Nederland en is er wijnprofavond voorafgegaan door een een korte lezing over de tentoonstelling. Aanmelden door een email te sturen naar KCCONZEP@gmail.com.

De tentoonstelling IMMANENCE zal zondag 19 Maart feestelijk worden geopend om 16.00uur

Heiner Altmeppen (D) | Daniel Behrendt (D) | Juan Béjar (ESP) | Wouter Berns (NED) | Robert Bosisio (ITA)| Adam Bota (AUT) | Astrid Brandt (D) | Sergii Chaika (UKR) | Konstantin Déry (HUN) | Ger Eikendal (NED) | Gregor Gaida (POL) | Aris Kalaizis (D) | Karolin Kloppstech (D) | Maurizio L´Altrella (ITA) | Adam Magyar (HUN) | Nikolai Makarov (RUS) |Gábor A. Nagy (HUN) | Enda O´Donoghue (IRL) | Magna Postma (NED) | Rein Pol (NED) | Fokko Rijkens (NED) | André Schmucki (CHE)| Stepanek & Maslin (D) |Richard Stipl (CZE) | Attila Szűcs (HUN) | Alexander Timofeev (RUS) | Miriam Vlaming (D) | Péta Vlieger (NED) | Horst Waigel (D) | Alexander Zakharov (RUS) | Josef Zlamal (CZE).

www.pictura-groningen.nl en van selected-artists.com

bottom of page