top of page
  • Writer's pictureFokko Rijkens

Geven om Kunst / Kunst om te geven Mooie opening in hartje Assen/ de DSG galerie.


Op vrijdag 16 november 2018 om 17.00 uur is onder grote belangstelling de jaarlijkse groepstentoonstelling van het Drents Schildersgenootschap officieel geopend door Mark Lisser(voorzitter van het Drentsschildersgenootschap).

Ook dit jaar organiseert Galerie DSG van het Drentsschildersgenootschap een groepstentoonstelling onder de noemer 'Geven om Kunst / Kunst om te geven'. Werken van verschillende kunstenaars en verschillende disciplines zijn hier te zien en te koop voor aantrekkelijke prijzen. Als u op zoek bent naar een uniek en origineel kado voor Sinterklaas, Kerst of omdat je jezelf met een mooi kado wil verrassen. Dan vindt u dat natuurlijk hier bij de groepstentoonstelling van het Drentsschildersgenootschap in Galerie DSG-ASSEN in Warenhuis Vanderveen Assen. De expositie is tijdens winkel openingstijd te bezoeken. Op de zaterdagen en de koopzondagen zal er een kunstenaar aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven bij de werken.

Exposanten op deze groepstentoonstelling zijn: Jeffrey Linker, Herman Van de Poll, Hein Overbeek, Ala Khonikava, Nel Kamphuis, Mark Lisser, Sake Elzinga, Fokko Rijkens, Geert de Weerd, Albert Greving, Ronald Soeliman, Andrijana Martinovic, Rita Lentz, Marieke Geerlings, Jowan Remmig, Annemarie de Groot, Flip Drukker, Saskia Dingelstad, Jan van Loon. Met als gasten: Tamer Maklad, Zhixin Liao, Esther Schlebos, Linda Derksen, Erica Hyatt, Gerard de Groot en Susan Ekkel.

bottom of page